Zakelijk

Home » Tarieven » Zakelijk
logo

Bij The Count Finance betaalt u alleen voor de werkzaamheden die wij verrichten. Doordat wij met vooraf afgesproken tarieven werken wordt er geen meerwerk gefactureerd. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen achteraf te staan. U weet precies wat de maandelijkse administratieve kosten zullen zijn. Wij van The Count Finance houden namelijk van duidelijkheid en transparantie.

 

Een indicatie van de maandelijkse kosten voor het verzorgen van uw financiële administratie als ZZP’er is hieronder per omzetklasse uiteengezet.

 

*    De kosten voor het verzorgen van de financiële administratie en fiscaliteit met een omzet tot € 50.000 zijn ongeveer € 75,- per maand.
*    De kosten voor het verzorgen van de financiële administratie en fiscaliteit met een omzet van € 50.000 tot € 100.000 zijn ongeveer € 125,- per maand.
*    De kosten voor het verzorgen van de financiële administratie en fiscaliteit met een omzet van € 100.000 tot € 200.000 zijn ongeveer € 150,- per maand.
*    De kosten voor het verzorgen van de financiële administratie en fiscaliteit met een omzet vanaf € 200.000 zijn branchespecifiek.

 

De kosten voor het verzorgen van de financiële administratie en fiscaliteit van besloten vennootschappen is afhankelijk van verschillende aspecten.

 

Bovenstaande betreft slechts een indicatie en is derhalve afhankelijk van de omvang van uw onderneming en het aantal mutaties per maand.

Graag maken mij wij geheel vrijblijvend een voor u op maat gemaakte offerte. U kunt door middel van het contactformulier een offerte aanvraag bij ons indienen. Uiteraard zijn wij ook voor al uw vragen telefonisch, via Whatsapp en per e-mail bereikbaar.

 

 You can COUNT on us!