Over The Count Finance

Home » Over The Count Finance
karsten de graaf

Karsten de Graaf

Het gezicht achter The Count Finance is Karsten de Graaf. In 2012 heeft hij zijn Bachelor of Science in Accountancy en in 2016 zijn Master of Science in Controlling op Nyenrode Business Universiteit behaald. Na ruim 9 jaar ervaring bij diverse werkgevers in de accountancy (samenstel -en controlepraktijk) is hij uit de accountancy gestapt en als financieel teamleider bij een financiële dienstverlener begonnen. Vanwege zijn ruime werkervaring is hij bekend met alle processen binnen een organisatie. Karsten is zeer cijfermatig ingesteld, het doorgronden van getallen, analyseren van gegevens, leggen van verbanden en vertalen in (management)informatie geven hem energie.

Ons verhaal

The Count is Engels voor de graaf, de telling, het aantal en de tel. Daarnaast betekent count ook rekenen (op). In meerdere opzichten is de naam derhalve toepasbaar. The Count Finance is altijd bezig met uw cijfers en u kunt altijd op ons rekenen. 

Onze missie

De missie van The Count Finance is om ondernemers en particulieren inzicht te geven in hun financiële situatie en hen hierbij volledig te ontzorgen wat uiteindelijk zal leiden tot de juiste planning voor de toekomst. Wij staan voor passie, betrouwbaarheid, duidelijkheid en betrokkenheid.